Karadağlar Dizisi Oyuncuları: Güncel Oyuncu Kadrosu
Karadağlar dizisinin oyuncuları kimler? Karadağlar oyuncularının isimleri neler? Karadağlar dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?
Bu sayfada, Karadağlar dizisi oyuncularının isimlerini, karakterlerini, konusunu ve merak ettiğiniz tüm detayları inceleyeceğiz.
Karadağlar Dizisi Genel Bilgileri:
- Kanal: Show TV
- Yayın günü ve saati: Pazartesi, 20:00
- Yayın tarihleri: 8 Kasım 2010 – 7 Şubat 2011
- Tür: Dram
- Başrol: Erdal Özyağcılar, Hatice Şendil, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Refik Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar
- Senarist: Muharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan, Bektaş Topaloğlu
- Yönetmen: Alican Yaraş
- Sezon sayısı: 1
- Bölüm sayısı: 14
- Yapım şirketi: Med Yapım
Karadağlar, 8 Kasım 2010 – 7 Şubat 2011 tarihleri arasında Show TV’de yayınlanan ve başrollerini Erdal Özyağcılar, Hatice Şendil, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Refik Sağyaşar ve Ahmet Rıfat Şungar’ın paylaştığı dram türündeki dizidir. Dizinin senaryosu Alican Yaraş tarafından yazılırken, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercan yapmıştır. İlk bölümü 8 Kasım 2010 tarihinde yayınlanan, 1 sezon ve 14 bölüm boyunca devam eden dizi, 7 Şubat 2011 yılında final yaparak bitmiştir.
Karadağlar Oyuncu Kadrosu: Karakterler
Aşağıda, Karadağlar dizisinde oynayan oyuncuların gerçek adı ve canlandırdıkları rollerini sizler için bir araya getirdik. İşte Karadağlar oyuncuları:
- Erdal Özyağcılar: Halit Karadağ
- İbrahim Çelikkol: Gülali Karadağ
- Hatice Şendil: Gülhayat
- Burak Sağyaşar: Selahattin Karadağ
- Korel Cezayirli: Kadir Karadağ
- Ahmet Rıfat Şungar: Cemal
- Zeynep Özyağcılar: Nazlı
- Aliona Bozbey: Zuhal
- Hale Akınlı: Marika
- Güzin Özyağcılar: Esma Kadın
Karadağlar Dizisi Konusu
Ünlü Rus yazar Dostoyevski’nin ‘Bin Yılın Romanı’ olarak adlandırılan Karamazov Kardeşler’den uyarlanan ‘Karadağlar’ dizisinde, Halit Karadağ ve oğullarının hikayesi anlatılırken, Osmanlı’nın şatafatlı dönemlerinden fakirlik ve sefalet içinde geçen zor yıllara ışık tutuluyor. Payidar Köyü’nde geçen hikayede köyün zengin ağaları ile fakir halkın hayatı arasındaki uçurumda geçim mücadeleleri, aile ilişkileri, sevgi, sadakat, inançlar hayat buluyor.